IT-Serviceaftale

Slip for besværet, og fokuser på det der giver værdi for jer

Altid up-to-date

Det kan aldrig undgås, at teknikken indimellem driller. Når det sker, kan det ødelægge ens humør for resten af dagen. Med os ved din side, kan du fralægge dig bekymringerne. Vi er nemlig klar til at træde til med hjælp og vejledning, og oftest forudser vi problemerne før de kommer, og dermed kan vi undgå dem. Primært tilbyder vi serviceaftaler for virksomheder, som arbejder med det software vi leverer. Det gælder altså blandt andet systemerne AutoCAD, Revit, Revit LT, AutoCAD LT, Fusion 360 og Inventor.

Skræddersyet IT-serviceaftale for små og store virksomheder

Når du som virksomhed ønsker at opstarte et samarbejde med os, gør vi meget ud af at definere behovet. Derfor har vi ingen standard-priser og pakker på vores it-serviceaftaler, da behovet varierer utrolig meget fra virksomhed til virksomhed. 

Tag kontakt til os, og vi er klar til at komme med et uforpligtende tilbud, på hvordan vi kan dække jeres behov og ønsker.

IT Serviceaftale for virksomheder

Kontakt os

Vi er klar til at starte en dialog, så tøv ikke med at kontakte os! Om du ønsker opstart af samarbejde, eller blot sidder med et spørgsmål eller to, så er vi klar til at tage imod din henvendelse.