Microsoft-løsninger

Vi leverer skræddersyet Microsoft-løsninger til virksomheder

Effektivisering og byrdefri arbejdsproces

Microsoft har mange løsninger, som i den rette sammensætning, kan øge effektiviteten markant i en virksomhed. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi har styr på at finde de rette IT løsninger som passer til jeres behov, samt har vi styr på opsætningen heraf. Med den rette opsætning, gøres arbejdet lettere og nemmere. Både når det kommer til onlinemøder, chat, opkald, samarbejde i realtid uanset medarbejdernes placering. At alle medarbejdere eller dele af virksomheden har adgang til den samme data, kan i visse tilfælde være praktisk. Derfor kan vi også sammensætte den rette cloud-løsning, som gør det muligt for medarbejdere at dele og tilgå det samme indhold.

Tilbud starter ved 2.000 kr. /md for 5 medarbejdere for Microsoft Business. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Vi er godkendte Microsoft-partnere

Company IT er godkendt som Microsoft Partner. Det betyder bl.a. at vi har en tættere kontakt med Microsoft end hvad der er normalt. Det er en fordel for os, men i særdeleshed også jer som kunder. Den hurtigere responstid fra Microsoft, kan være afgørende i beslutningsprocessen, eller hvis problemer måtte opstå.

Microsoft løsninger til virksomheder

Kontakt os

Vi er klar til at starte en dialog, så tøv ikke med at kontakte os! Om du ønsker opstart af samarbejde, eller blot sidder med et spørgsmål eller to, så er vi klar til at tage imod din henvendelse.